Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z kiszonych ogórków"
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 264
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 2065
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 264
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 2065
Składniki
Świeże warzywa pokrój w niewielkie słupki.
Kiszone ogórki pokrój w plasterki lub zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
W garnku rozgrzej oliwę, dodaj pokrojone marchewki, pietruszki i seler. Duś na niewielkim ogniu 5-7 minut, mieszając.
Dolej do warzyw 1 l wody i zagotuj. Następnie wrzuć przygotowane ogórki i przypraw do smaku. Gotuj na niewielkim ogniu kilka minut, tak aby warzywa korzeniowe były półtwarde (nie kieruj się miękkością ogórków, rozdrobnione zawsze są miękkie).
Przed podaniem posyp zupę posiekaną natką lub koperkiem.Źródło: Olivia
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa z czarnej soczewicy (belugi)
Zupy
Zupa serowo-cebulowa
Zupy
Żurek na wędzonym boczku
Zupy
Żurek wielkanocny z pulpecikami z białej kiełbasy i tłuczonymi ziemniakami
Zupa z czarnej soczewicy (belugi)
Pomysł na sycącą zupę z dużą zawartością białka.
Odsłon: 24
Zupa serowo-cebulowa
Pyszna i aromatyczna zupa. bardzo sycąca i uwielbiana przez dzieci i dorosły...
Odsłon: 152