Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z kiszonych ogórków"
Polecam.
Odsłon: 515
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 433
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 291
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 760
Polecam.
Odsłon: 515
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 433
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 291
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 760
Składniki
Świeże warzywa pokrój w niewielkie słupki.
Kiszone ogórki pokrój w plasterki lub zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
W garnku rozgrzej oliwę, dodaj pokrojone marchewki, pietruszki i seler. Duś na niewielkim ogniu 5-7 minut, mieszając.
Dolej do warzyw 1 l wody i zagotuj. Następnie wrzuć przygotowane ogórki i przypraw do smaku. Gotuj na niewielkim ogniu kilka minut, tak aby warzywa korzeniowe były półtwarde (nie kieruj się miękkością ogórków, rozdrobnione zawsze są miękkie).
Przed podaniem posyp zupę posiekaną natką lub koperkiem.Źródło: Olivia