Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trosze inna niż normalna..mała odmiana:)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 982
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 511
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666483
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 982
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 511
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666483
Składniki
A wiec na poczatku gotujemy wywar.Gdy bedzie gotowy przecedzamy go, by zostala sama "woda" , kurczaka obieramy tak by miesa bylo zjadliwe male kawaleczki wrzucamy do zupy.
warzywa oczyszczamy obieramy myjemy, nastepnie Skladniki do zupy trzemy na tarce o duzych oczkach. wrzucamy do wywaru. gdy zmiekna warzywa dodajemy smietane , a nastepnie posiekany koperek , i gotujemy na malym ogniu przez chwilke:) doprawiamy do smaku
ta zupka jest naprawde pyszna.!! lekko slodkawa a zarazem kwaskowata