Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trosze inna niż normalna..mała odmiana:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1042
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5604
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8728
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18012
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1042
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5604
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8728
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18012
Składniki
A wiec na poczatku gotujemy wywar.Gdy bedzie gotowy przecedzamy go, by zostala sama "woda" , kurczaka obieramy tak by miesa bylo zjadliwe male kawaleczki wrzucamy do zupy.
warzywa oczyszczamy obieramy myjemy, nastepnie Skladniki do zupy trzemy na tarce o duzych oczkach. wrzucamy do wywaru. gdy zmiekna warzywa dodajemy smietane , a nastepnie posiekany koperek , i gotujemy na malym ogniu przez chwilke:) doprawiamy do smaku
ta zupka jest naprawde pyszna.!! lekko slodkawa a zarazem kwaskowata