Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i nie zbyt skomplikowana zupka a do tego sycąca..
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3134
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3134
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Pora pluczemy i kroimy w paski, smażymy razem z pokrojoną w paski cebula oraz boczkiem pokrojonym w drobną kostkę. Do gotujacego bulionu dodajemy przesmażone warzywa. gotujemy aż zmiękną. chleb kroimy w kostke i robimy z niego grzanki na patelni lub w piekarniku. Zupe można zagęścić śmietaną ale można podawac tez czystą. grzanki wrzucamy przed samym podaniem. Smacznego