Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i nie zbyt skomplikowana zupka a do tego sycąca..
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
Pora pluczemy i kroimy w paski, smażymy razem z pokrojoną w paski cebula oraz boczkiem pokrojonym w drobną kostkę. Do gotujacego bulionu dodajemy przesmażone warzywa. gotujemy aż zmiękną. chleb kroimy w kostke i robimy z niego grzanki na patelni lub w piekarniku. Zupe można zagęścić śmietaną ale można podawac tez czystą. grzanki wrzucamy przed samym podaniem. Smacznego