Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i nie zbyt skomplikowana zupka a do tego sycąca..
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 684
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1381
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 684
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1381
Składniki
Pora pluczemy i kroimy w paski, smażymy razem z pokrojoną w paski cebula oraz boczkiem pokrojonym w drobną kostkę. Do gotujacego bulionu dodajemy przesmażone warzywa. gotujemy aż zmiękną. chleb kroimy w kostke i robimy z niego grzanki na patelni lub w piekarniku. Zupe można zagęścić śmietaną ale można podawac tez czystą. grzanki wrzucamy przed samym podaniem. Smacznego