Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa ze świeżych grzybów"
Przepis dnia
Lasy pełne grzybów. Zupa grzybowa ze świeżych podgrzybków i prawdziwków poda...
Odsłon: 3580
Dzisiaj prosta i szybka ale i pyszna zapiekanka rodzinna . Polecam
Odsłon: 296
Znudziły Ci się zwykłe mielone, szukasz jakieś odmiany smakowej, oto przepis...
Odsłon: 80
Dzisiaj prosta i szybka ale i pyszna zapiekanka rodzinna . Polecam
Odsłon: 296
Znudziły Ci się zwykłe mielone, szukasz jakieś odmiany smakowej, oto przepis...
Odsłon: 80
Składniki
Z obranej i pokrojonej włoszczyzny ugotuj klarowny bulion. Grzyby oczyść, umyj, osusz i pokrój na mniejsze kawałki. W osobnym garnku rozpuść masło i podsmaż drobno posiekaną cebulę. Po chwili dodaj grzyby i smaż około 10 minut.
Zalej bulionem, wrzuć pokrojone ziemniaki i gotuj do miękkości. Dodaj śmietanę, sól, pieprz i sok z cytryny. Podawaj z natką i makaronem.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień
Przepisy Zupy
Zupy
Rosół z jajkami po gruzińsku
Zupy
Kartoflanka
Zupy
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Zupy
Zupa naleśnikowa
Rosół z jajkami po gruzińsku
Co oczywiste, tradycyjny polski rosół jest bezapelacyjnym królem wszystkich z...
Odsłon: 1771
Kartoflanka
Moja dzisiejsza kartoflanka jest smaczna, prosta w przygotowaniu i trochę inn...
Odsłon: 961