Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka z orzechami...prosta do zrobienia :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 312
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 312
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami. Dodać mąkę i proszek. W osobnym naczyniu ubić białka. Połączyć ubite białka z wcześniej uzyskaną masą i dodać orzechy. Na końcu dodajemy czekoladowe wiórka. Pieczemy w formie do babki 45 minut w 180 C