Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i tanio
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 23
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 146
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 23
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 146
Składniki
Bialka ubijam z cukrem 10 minut.Dziele piane na 4 czesci i mieszam osobno z orzechami,wiorkami,migdalami.Dwoma lyzkami nakladam male piramidki na blacze wylozona papierem i do pieca z termoobiegiem. Na raz wkladam 4 blachy.150°C na 40 min..Tygodniami mozna je przechowywac nie zamykajac.Smacznego