Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bezy czekoladowo-malinowe"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Toczek-Gierula z Rzeszowa.
Białka ubij z solą. Dodawaj stopniowo cukier, ubijaj, aż masa zrobi się błyszcząca. Wlej sok z cytryny. Dużą łyżką kładź porcje piany na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piecz 30 min w 150°C. Ostudź. Po dwie bezy przełóż ser kiem. Posmaruj kremem czekoladowym, posyp malinami.Źródło: Chwila dla Ciebie