Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto brzoskwiniowe"
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8538
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1781
Polecam.
Odsłon: 509
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8538
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1781
Polecam.
Odsłon: 509
Składniki
. Ciasto: żółtka ubij z cukrem oraz wodą. Dodaj resztę składników. Na końcu dodaj ubite na sztywno białka. Upiecz biszkopt, ostudź. Wymieszaj ponczu, nasącz ciasto.
Krem: ugotuj kisiele w połowie ilości wody niż podana w przepisie. Wymieszaj z pokrojonymi brzoskwiniami, wyłóż na ciasto.
Posyp uprażonymi wiórkami.
Porcje: 15 Przygot. 65 min, Cena: 1,80 zł, Kalorie: 270Źródło: Bella Relaks