Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto brzoskwiniowe"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25123
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25123
Składniki
. Ciasto: żółtka ubij z cukrem oraz wodą. Dodaj resztę składników. Na końcu dodaj ubite na sztywno białka. Upiecz biszkopt, ostudź. Wymieszaj ponczu, nasącz ciasto.
Krem: ugotuj kisiele w połowie ilości wody niż podana w przepisie. Wymieszaj z pokrojonymi brzoskwiniami, wyłóż na ciasto.
Posyp uprażonymi wiórkami.
Porcje: 15 Przygot. 65 min, Cena: 1,80 zł, Kalorie: 270Źródło: Bella Relaks