Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawdę pyszne ciacho...
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 199
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 164
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 152
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 199
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 164
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 152
Składniki
Ugotować budyń śmietankowy wg przepisu. Jabłka obieramy i kroimy na grubsze plastry. .Jajka ucieramy z cukrem, dod. margarynę, mąki z proszkiem do piecz,ucieramy .na gładka masę. Wykładamy 1/2 cz. ciasta na blaszkę, kładziemy plasterki jabłek, na to wylewamy CIEPŁY budyń, i drugą część ciasta na wierzch. Piec w tem.180C, ok 40-45 min.(wierzch się lekko zarumieni). Życzę smacznego!