Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto czekoladowe z bananami"
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 119
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 990
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 119
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 990
Składniki
Margarynę i czekoladę stop w kąpieli wodnej, ostudź. Do mąki dodaj proszek, cukier, jajka i nektar bananowy. Zmiksuj. Dodaj masę czekoladową oraz pokrojone, obtoczone w mące banany.
Wlej ciasto do natłuszczonej, posypanej bułką tartą keksówki. Piecz ok. 60 min w temp. 160°C. Posyp cukrem pudrem.
Czas przygotowania: 90 min, ilość porcji: 14, cena za porcję: 0,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie