Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupełnie inny smak szarlotki--polecam
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 266
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3657
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 266
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3657
Składniki
Upiec biszkopt z 4 jaj wg swojego sprawdzonego przepisu. Jabłka obrać, wydrązyć i pokroić na cząstki. Zagotować 1 szklankę cukru na 3 szklankach wody i podgotować jabłka na tej wodzie (powinny być lekko twarde). Wyjmować jabłka łyżką cedzakową i rozłożyc na biszkopcie. Na wodzie jabłkowej ugotować 2 budynie, zalać nimi jabłka. Margarynę rozp., dodać szklankę cukru, jajka, wiórka , zamieszać i wylać na budyń. Całosc zapiekać w 160 stopniach ok. 20 min.