Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupełnie inny smak szarlotki--polecam
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13947
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1608
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15691
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6373
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13947
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1608
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15691
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6373
Składniki
Upiec biszkopt z 4 jaj wg swojego sprawdzonego przepisu. Jabłka obrać, wydrązyć i pokroić na cząstki. Zagotować 1 szklankę cukru na 3 szklankach wody i podgotować jabłka na tej wodzie (powinny być lekko twarde). Wyjmować jabłka łyżką cedzakową i rozłożyc na biszkopcie. Na wodzie jabłkowej ugotować 2 budynie, zalać nimi jabłka. Margarynę rozp., dodać szklankę cukru, jajka, wiórka , zamieszać i wylać na budyń. Całosc zapiekać w 160 stopniach ok. 20 min.