Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto porzeczkowe z galaretką"
Tarta świąteczna to bogactwo smaków: kruchego spodu, miękkich wiśni, a także...
Odsłon: 278
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1285
Piernik cystersów łączy tradycyjne korzenne smaki z lekko orzeźwiającym, cytr...
Odsłon: 962
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 246
Prosta w przygotowaniu, szybka i smaczna sałatka warzywna którą lubię przygot...
Odsłon: 297
Tarta świąteczna to bogactwo smaków: kruchego spodu, miękkich wiśni, a także...
Odsłon: 278
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1285
Piernik cystersów łączy tradycyjne korzenne smaki z lekko orzeźwiającym, cytr...
Odsłon: 962
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 246
Prosta w przygotowaniu, szybka i smaczna sałatka warzywna którą lubię przygot...
Odsłon: 297
Składniki
Jajka ubij z cukrem na parze na puszystą masę. Kiedy ostygną, dodaj mąkę, proszek do pieczenia. Piecz ciasto 30 min w temp. 170°C.
Budyń ugotuj na mleku, ostudź. Zmiksuj z masłem, wymieszaj z porzeczkami.
Biszkopt nasącz słodką kawą, wyłóż masę. Zalej rozpuszczonymi galaretkami i odstaw do stężenia.
Porcje 12. : 60 min. Cena 1,30 zł. Kalorie 290.
<strong>Przepis przysłała Anna Góralska z Jabłonowa</strong>Źródło: Bella Relaks