Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5353
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11782
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5353
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11782
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Składniki
Upiec biszkopt z 4 jajek, 4 łyżek cukru, 4 łyżek mąki i 1/2 łyżeczki proszku. Przekroić na 2 placki.
Masa; Śmietane ubić, dodać cukier puder 2 łyżki i śmietan fix. Następnie dodać 2,5 pokruszonej princessy i pokrojony w kostke ananas.
Kolejność: Pierwszy placek nasączyć sokiem z ananasa, posmarować nutelą, nałożyć mase, nałożyć drugi placek nasączony sokiem z ananasa. Wierch posmarować polewą czekoladową i posypać princessą i wiórkami kokosa.