Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z brzoskwiniami i bezą"
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 58
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Zapiekanka pasterzy inspirowana jest prostymi, tradycyjnymi i sycącymi składn...
Odsłon: 1188
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 58
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Zapiekanka pasterzy inspirowana jest prostymi, tradycyjnymi i sycącymi składn...
Odsłon: 1188
Składniki
Zagnieć kruche ciasto. Wylep nim spód oraz boki blaszki.
Masa: białka ubij z cukrem. Dodaj śmietanę, budynie, owoce. Wylej na ciasto. Piecz 45 min. Ubij białka z cukrem pudrem, wyłóż na ciasto. Piecz, aż piana będzie złota.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Łątka z Burzyna.</strong>Źródło: Bella Relaks