Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z brzoskwiniami i bezą"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Zagnieć kruche ciasto. Wylep nim spód oraz boki blaszki.
Masa: białka ubij z cukrem. Dodaj śmietanę, budynie, owoce. Wylej na ciasto. Piecz 45 min. Ubij białka z cukrem pudrem, wyłóż na ciasto. Piecz, aż piana będzie złota.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Łątka z Burzyna.</strong>Źródło: Bella Relaks