Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto dla lubiących słodkości
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 122
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 43
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 58
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 24
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 61
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 502
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 122
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 43
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 58
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 24
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 61
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 502
Składniki
upiec cienki biszkopt:z białek ubić pianę,dodać cukier,żółtka,mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia.Piec ponad pół godziny.Gdy się upiecze,nie wyjmować z blachy,tylko poczekać aż nieco przestygnie.W litrze mleka rozpuścić masło,ugotować na nim 3 budynie.Przełożyć gotowe budynie na biszkopt.Na to ułożyć warstwę krakersów.Mleko skondensowane gotować 2 godziny (w puszce).Na 1 warstwę krakersów wylać ugotowane mleko skondensowane.Na to ułożyć druga warstwę krakersów.Śmietanę ubić z cukrem pudrem i nałożyć na wierzch ciasta.Można posypać przez sitko kakao.Ciasto przechowywać w lodówce.