Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, mało składników no i bez pieczenia.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Galaretki rozpuszczamy w 0,5 l wody. Mleko ubijamy mikserem, gdy zacznie się robić piana dodajemy powoli tężejącą galaretkę i dalej miksujemy. Dodajemy brzoskwinie pokrojone w kostkę. masę wylewamy na blachę wyłożoną biszkoptami. (duża blacha). Wstawiamy do lodówki.