Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
biszkopt : jajka ubijamy z solą na sztywno. dodajemy cukier a następnie mąkę z proszkiem do pieczenia. lekko mieszamy . brytfanka smarujemy masłem i sypiemy bułką tartę .pieczemy 30 minut w180 stop. C pianka :białka ubijamy, dodajemy cukier i ostudzoną galaretką (odrobinę zostawiamy )miksujemy ok.2 minut. piankę wkładamy na ostudzony biszkopt i polewamy galaretką (jak krople wody ). wstawiamy do lodówki do stężenia.