Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Wykonanie: Galaretkę rozpuścić w 3/4 szkl.wody. Robotem utrzeć twaróg z cukrem. Ubić kremówkę i dodać do masy z twarogu. Na koniec dodać tężejącą galaretkę. Wszystko delikatnie zmiksować i wylać na biszkopt. Włożyć do lodówki. Najlepiej wykonać ciasto dzień wcześniej.