Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z truskawek na każdą okazję.
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9190
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2270
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1169
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 196
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9190
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2270
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1169
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 196
Składniki
Piecz ciasto w okrągłej brytfance. Rozgnieć truskawki z miodem, zostawiając część na dekoracje wierzchu ciasta. Przekrój je na pół i wysmaruj spód przygotowaną miodowo - truskawkową miksturą. Ubij bitą śmietanę z cukrem i nałóż na cały wierzch. Udekoruj truskawkami i gotowe.