Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostalam od zaprzyjaznionej Wloszki.Lekki i pyszny deser w bardzo krotkim czasie!
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 485
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 305
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4271
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 798
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 485
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 305
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4271
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 798
Składniki
Oddzielic bialka,zoltka wymieszac mikserem z cukrem ,nastepnie dodac whisky oraz serki mascarpone.Czekolade zetrzec na tarce,polowe dodac do masy.Bialaka ubic na piane i delikatnie wymieszac z caloscia.
Na blaszce ulozyc biszkopty,nasaczyc wczesniej przygotowana kawa(nie za duzo)Wlac polowe masy i rownomiernie rozprowadzic.Nastepna warstwa biszkoptow,kawa,masa.Na koniec posypac kakaem i pozostala czekolada.