Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1173
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13669
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1173
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13669
Składniki
blaty biszkoptowe nasaczyc miodem wymieszanym z rumem.Z proszku budyniowego i mleka ugotowac budyn,ostudzic.Margaryne utrzec z cukrem pudrem.Ucierajac,dodac po lyzce budyn,zmiksowac.Blaty przelozyc kremem.Chlodzic 2 godziny.Czekolade polamac,rozpuscic w kapieli wodnej,przestudzic,zastygajaca posmarowac tort.Schlodzic.Udekorowac wisienkami.