Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7667
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 242
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2669
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 551
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7667
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 242
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2669
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 551
Składniki
blaty biszkoptowe nasaczyc miodem wymieszanym z rumem.Z proszku budyniowego i mleka ugotowac budyn,ostudzic.Margaryne utrzec z cukrem pudrem.Ucierajac,dodac po lyzce budyn,zmiksowac.Blaty przelozyc kremem.Chlodzic 2 godziny.Czekolade polamac,rozpuscic w kapieli wodnej,przestudzic,zastygajaca posmarowac tort.Schlodzic.Udekorowac wisienkami.