Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 323
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1115
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4140
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 323
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1115
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4140
Składniki
blaty biszkoptowe nasaczyc miodem wymieszanym z rumem.Z proszku budyniowego i mleka ugotowac budyn,ostudzic.Margaryne utrzec z cukrem pudrem.Ucierajac,dodac po lyzce budyn,zmiksowac.Blaty przelozyc kremem.Chlodzic 2 godziny.Czekolade polamac,rozpuscic w kapieli wodnej,przestudzic,zastygajaca posmarowac tort.Schlodzic.Udekorowac wisienkami.