Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tort budyniowy"
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 478
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 478
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Składniki
Białka ubij na sztywno. Dodaj cukier puder, żółtka, mąkę, proszek do pieczenia i wymieszaj. Piecz 20 minut w temperaturze 170oC.
Ciasteczka zmiel, połącz z masłem, wyłóż na dno tortownicy i schłodź. Posyp malinami i jagodami.
Przygotuj budyń, wymieszaj z masłem i wylej na owoce. Przykryj ciastkami. Kremówkę i mascarpone ubij oddzielnie i połącz. Wierzch tortu posmaruj masą i posyp owocami.Źródło: Super TV