Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Arabskie tartaletki nadziewane brie"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95528
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1903
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5721
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5722
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95528
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1903
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5721
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5722
Składniki
Chlebki pita włóż do kokilek lub dużych foremek na muffiny, formując z nich miseczki. Szparagi oczyść, ugotuj w osolonym wrzątku z odrobiną cukru. Osącz, pokrój na kawałki. Szynkę oraz ser brie podziel na małe kawałki.
Przygotowane rozłóż do chlebowych miseczek. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 200 st. Zapiekaj 5-10 minut. Oprósz solą i pieprzem, dekoruj rukolą.
Czas ok. 30 min; porcja – 350 kcal, cena 3,20 zł.Źródło: Świat kobiety