Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Arabskie tartaletki nadziewane brie"
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 174
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 869
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3995
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20024
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 174
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 869
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3995
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20024
Składniki
Chlebki pita włóż do kokilek lub dużych foremek na muffiny, formując z nich miseczki. Szparagi oczyść, ugotuj w osolonym wrzątku z odrobiną cukru. Osącz, pokrój na kawałki. Szynkę oraz ser brie podziel na małe kawałki.
Przygotowane rozłóż do chlebowych miseczek. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 200 st. Zapiekaj 5-10 minut. Oprósz solą i pieprzem, dekoruj rukolą.
Czas ok. 30 min; porcja – 350 kcal, cena 3,20 zł.Źródło: Świat kobiety