Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Arabskie tartaletki nadziewane brie"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2255
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1369
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 512
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3532
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1185
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2255
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1369
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 512
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3532
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1185
Składniki
Chlebki pita włóż do kokilek lub dużych foremek na muffiny, formując z nich miseczki. Szparagi oczyść, ugotuj w osolonym wrzątku z odrobiną cukru. Osącz, pokrój na kawałki. Szynkę oraz ser brie podziel na małe kawałki.
Przygotowane rozłóż do chlebowych miseczek. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 200 st. Zapiekaj 5-10 minut. Oprósz solą i pieprzem, dekoruj rukolą.
Czas ok. 30 min; porcja – 350 kcal, cena 3,20 zł.Źródło: Świat kobiety