Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Arabskie tartaletki nadziewane brie"
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1573
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3020
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1106
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1879
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1573
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3020
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1106
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1879
Składniki
Chlebki pita włóż do kokilek lub dużych foremek na muffiny, formując z nich miseczki. Szparagi oczyść, ugotuj w osolonym wrzątku z odrobiną cukru. Osącz, pokrój na kawałki. Szynkę oraz ser brie podziel na małe kawałki.
Przygotowane rozłóż do chlebowych miseczek. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 200 st. Zapiekaj 5-10 minut. Oprósz solą i pieprzem, dekoruj rukolą.
Czas ok. 30 min; porcja – 350 kcal, cena 3,20 zł.Źródło: Świat kobiety