Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Arabskie tartaletki nadziewane brie"
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1361
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5881
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8852
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18575
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1361
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5881
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8852
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18575
Składniki
Chlebki pita włóż do kokilek lub dużych foremek na muffiny, formując z nich miseczki. Szparagi oczyść, ugotuj w osolonym wrzątku z odrobiną cukru. Osącz, pokrój na kawałki. Szynkę oraz ser brie podziel na małe kawałki.
Przygotowane rozłóż do chlebowych miseczek. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 200 st. Zapiekaj 5-10 minut. Oprósz solą i pieprzem, dekoruj rukolą.
Czas ok. 30 min; porcja – 350 kcal, cena 3,20 zł.Źródło: Świat kobiety