Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113074
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 457
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113074
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 457
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Składniki
Pokrojone na male kawalki mieso(jak na gulasz)smazyc na tluszczu razem z drobno posiekanym czosnkiem,ciagle mieszajac,ok.10 min.Nastepnie dodac pedy bambusa,ktore nalezy rowniez pokroic,pomidora,przyprawe do zup,vegete,sol i cukier.Ciagle mieszajac gotujemy 5 min.
Dodajemy pokrojone w paseczki pieczarki,posiekana dymke i gotujemy kolejne 5 min.Gotowa potrawe mozna doprawic do smaku sola,cukrem czy vegeta.Podaje sie z ryzem ugotowanym na sypko.Smacznego!