Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko z bezglutenowych składników
Wsypujemy mąkę do miski i dolewamy szklankę wrzącej wody. Mieszamy i wysypujemy na stolnicę. Ugniatamy ciasto dolewając powoli pozostałą wodę. Ciasto powinno być elastyczne i dobrze się wyrabiać. Wałkujemy podsypując ewentualnie mąką gryczaną i wycinamy pierogi.Z podanej porcji otrzymujemy około 40 pierogów.
Czy da się przygotować obiad w mniej niż 15 minut? Oczywiście! Przedstawiam W...
Odsłon: 221
Czy da się przygotować obiad w mniej niż 15 minut? Oczywiście! Przedstawiam W...
Odsłon: 221
Składniki
Wsypujemy mąkę do miski i dolewamy szklankę wrzącej wody. Mieszamy i wysypujemy na stolnicę. Ugniatamy ciasto dolewając powoli pozostałą wodę. Ciasto powinno być elastyczne i dobrze się wyrabiać. Wałkujemy podsypując ewentualnie mąką gryczaną i wycinamy pierogi.Z podanej porcji otrzymujemy około 40 pierogów.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Klopsiki z białej kiełbasy
Dania główne
Dal- wariacja na temat
Dania główne
Makaron z fasolka szparagowa
Dania główne
Moje Czebureki
Klopsiki z białej kiełbasy
Polecam smaczne klopsiki do sosu chrzanowego lub jakiegokolwiek sosu czy też...
Odsłon: 84
Dal- wariacja na temat
Dal, potrawa kuchni indyjskiej, jest aromatyczny i sycący. Zaserwowany z ryże...
Odsłon: 89