Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3176
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 578
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2306
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3176
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 578
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2306
Składniki
mieso umyc, pokroic na 8 plasterkow, lekko rozbic. oproszyc papryka i sola. cebule obrac, pokroic w talarki. wisnie umyc, wypestkowac. cebule zeszklic na tluszczu, posolic. na cebuli ulozyc bitki, rondel przykryc. mieso dusic ok 10 minut na malym ogniu, w sosie wlasnym. przecier wymieszac ze szklanka przegotowanej wody, wlac do miesa, dusic 40 minut. smietane wymieszac z maka. bitki wyjac, do rondla wlac smietane, przyprawic, dodac wisnie, wymieszac. mieso wlozyc, podgrzac. dobrze smakuje z kopytkami i surowka