Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne
mieso umyc, pokroic na 8 plasterkow, lekko rozbic. oproszyc papryka i sola. cebule obrac, pokroic w talarki. wisnie umyc, wypestkowac. cebule zeszklic na tluszczu, posolic. na cebuli ulozyc bitki, rondel przykryc. mieso dusic ok 10 minut na malym ogniu, w sosie wlasnym. przecier wymieszac ze szklanka przegotowanej wody, wlac do miesa, dusic 40 minut. smietane wymieszac z maka. bitki wyjac, do rondla wlac smietane, przyprawic, dodac wisnie, wymieszac. mieso wlozyc, podgrzac. dobrze smakuje z kopytkami i surowka
Moja dzisiejsza propozycja to pieczone w marynacie, mięciutkie i aromatyczne...
Odsłon: 31817
Bitki z szynki, to pyszny obiad, na co dzień i od święta. Kruche i delikatne...
Odsłon: 13856
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 29
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 70
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 29
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 70
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Składniki
mieso umyc, pokroic na 8 plasterkow, lekko rozbic. oproszyc papryka i sola. cebule obrac, pokroic w talarki. wisnie umyc, wypestkowac. cebule zeszklic na tluszczu, posolic. na cebuli ulozyc bitki, rondel przykryc. mieso dusic ok 10 minut na malym ogniu, w sosie wlasnym. przecier wymieszac ze szklanka przegotowanej wody, wlac do miesa, dusic 40 minut. smietane wymieszac z maka. bitki wyjac, do rondla wlac smietane, przyprawic, dodac wisnie, wymieszac. mieso wlozyc, podgrzac. dobrze smakuje z kopytkami i surowka
Przepisy Dania główne
Dania główne
PIRZOLA. Przepyszny grillowany kurczak z pieczonymi warzywami.
Dania główne
ORMIAŃSKA HASZLAMA Z KARKÓWKĄ JAGNIĘCĄ
Dania główne
Pieczony morszczuk w warzywach
Dania główne
Mięso z chrząstką z dodatkiem cukinii
PIRZOLA. Przepyszny grillowany kurczak z pieczonymi warzywami.
Słowo PIRZOLA po polsku znaczy posiekać. Tak więc zapraszamy Was do wypróbowa...
Odsłon: 23
ORMIAŃSKA HASZLAMA Z KARKÓWKĄ JAGNIĘCĄ
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51