Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 527
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 20
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 86
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 230
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 412
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 527
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 20
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 86
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 230
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 412
Składniki
mieso umyc, pokroic na 8 plasterkow, lekko rozbic. oproszyc papryka i sola. cebule obrac, pokroic w talarki. wisnie umyc, wypestkowac. cebule zeszklic na tluszczu, posolic. na cebuli ulozyc bitki, rondel przykryc. mieso dusic ok 10 minut na malym ogniu, w sosie wlasnym. przecier wymieszac ze szklanka przegotowanej wody, wlac do miesa, dusic 40 minut. smietane wymieszac z maka. bitki wyjac, do rondla wlac smietane, przyprawic, dodac wisnie, wymieszac. mieso wlozyc, podgrzac. dobrze smakuje z kopytkami i surowka