Dania główne Przepis na:
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Boczek pokroić w kostkę podsmażyć. Kiedy się zrumieni dodać boczek i śmietanę. Podsmażyć na małym ogniu. Dodać pokrojoną pietruszkę.
Makaron ugotować al''''dente w osolnonej wodzie z oliwą . Wyłożyć makaron na talerz i polać sosem. Nie solić ponieważ boczek jest słony.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Konto usunięte 26 lutego 2012Zgłoś do usunięcia
Zrobiłam , polecam :)3 Kto głosował? | Odpowiedz

tusia28 13 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
a to taka moja własna carbonara:) proszę spróbować naprawdę dobre:)6 Kto głosował? | Odpowiedz

kaska1 13 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
Moze i dobre ale z carbonara nie ma nic wspolnego.0 Kto głosował? | Odpowiedz