Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8469
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2967
Polecam.
Odsłon: 1721
Polecam.
Odsłon: 497
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8469
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2967
Polecam.
Odsłon: 1721
Polecam.
Odsłon: 497
Składniki
Boczek pokroić w kostkę podsmażyć. Kiedy się zrumieni dodać boczek i śmietanę. Podsmażyć na małym ogniu. Dodać pokrojoną pietruszkę.
Makaron ugotować al''''dente w osolnonej wodzie z oliwą . Wyłożyć makaron na talerz i polać sosem. Nie solić ponieważ boczek jest słony.