Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i cukiniowo :)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 131
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 319
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1338
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2442
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25758
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 131
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 319
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1338
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2442
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25758
Składniki
Cukinię dokładnie myjemy a następnie ścieramy na drobnym tarle. Odsączam z nadmiaru soku (ale nie całkowicie).
Jogurt naturalny mieszamy z wiórkami z cukinii i dodajemy jajko.
Do powstałej masy dodajemy kolejno mąkę tak aby uzyskać dość gęste ciasto. Dosypujemy kolejno proszek do pieczenia
Wszystko przyprawiamy wcześniej utartą w moździerzu kolendrą, a następnie solą i pieprzem.
Rozgrzewamy na patelni olej i smażymy niewielkie racuchy.
SMACZNEGO!