Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 97
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1215
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 206
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 97
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1215
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 206
Składniki
pierś kroimy w paski cebulę kroimy w piórka, pieczarki w platerki
na patelni rozgrzać olej, wrzucić filet i cebule następnie przesmażyć przez 3minuty
to fileta dodać pieczarki i przyprawę curry
po odparowaniu wody z pieczarek dodać należy śmietanę
dusić pod przykryciem do otrzymania pożądanej gęstości sosu
proponuję podawać z białym ryżem