Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17104
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2478
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4656
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1851
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17104
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2478
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4656
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1851
Składniki
ciasta zmiksuj, odstaw na 15 minut. Usmaż naleśniki. Wypestkowane czereśnie gotuj z cukrem i sokiem z cytryny 20 minut. Przelej przez sito, wlej do słoików, zakręć. Do czereśni dodaj miód, sok z cytryny, żelatynę. Ostudź.
Śmietanę ubij z cukrem pudrem, dodaj żelatynę,ser, wymieszaj. Smaruj naleśniki. Pokrój.
CZAS: około godziny
<strong>Pani Jadwiga Smolińska mieszka w Koronowie</strong>Źródło: Dobry Tydzień