Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 158
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15536
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 166
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 113
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 158
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15536
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 166
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 113
Składniki
ciasta zmiksuj, odstaw na 15 minut. Usmaż naleśniki. Wypestkowane czereśnie gotuj z cukrem i sokiem z cytryny 20 minut. Przelej przez sito, wlej do słoików, zakręć. Do czereśni dodaj miód, sok z cytryny, żelatynę. Ostudź.
Śmietanę ubij z cukrem pudrem, dodaj żelatynę,ser, wymieszaj. Smaruj naleśniki. Pokrój.
CZAS: około godziny
<strong>Pani Jadwiga Smolińska mieszka w Koronowie</strong>Źródło: Dobry Tydzień