Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Czereśniki"
Pyszne pierniczki bez drożdży. Miękkie zaraz po upieczeniu.
Odsłon: 26545
Pyszna , wilgotna i pachnąca wanilią babka wielkanocna .
Odsłon: 522
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 432
Moje gołąbki z recyklingu różnią się od klasycznych farszem. Farszem jest suc...
Odsłon: 300
Prosta i łatwa w przygotowaniu, kolorowa, sycąca i pyszna. Doskonała na każdą...
Odsłon: 76
Pyszna , wilgotna i pachnąca wanilią babka wielkanocna .
Odsłon: 522
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 432
Moje gołąbki z recyklingu różnią się od klasycznych farszem. Farszem jest suc...
Odsłon: 300
Prosta i łatwa w przygotowaniu, kolorowa, sycąca i pyszna. Doskonała na każdą...
Odsłon: 76
Składniki
ciasta zmiksuj, odstaw na 15 minut. Usmaż naleśniki. Wypestkowane czereśnie gotuj z cukrem i sokiem z cytryny 20 minut. Przelej przez sito, wlej do słoików, zakręć. Do czereśni dodaj miód, sok z cytryny, żelatynę. Ostudź.
Śmietanę ubij z cukrem pudrem, dodaj żelatynę,ser, wymieszaj. Smaruj naleśniki. Pokrój.
CZAS: około godziny
<strong>Pani Jadwiga Smolińska mieszka w Koronowie</strong>Źródło: Dobry Tydzień
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Potrawka z kiełbasy i groszku
Bardzo prosta potrawka. Idealna na szybki obiad czy kolację. Może stanowić sa...
Odsłon: 42
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 90