Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 370
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 90
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1664
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 370
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 90
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1664
Składniki
ciasta zmiksuj, odstaw na 15 minut. Usmaż naleśniki. Wypestkowane czereśnie gotuj z cukrem i sokiem z cytryny 20 minut. Przelej przez sito, wlej do słoików, zakręć. Do czereśni dodaj miód, sok z cytryny, żelatynę. Ostudź.
Śmietanę ubij z cukrem pudrem, dodaj żelatynę,ser, wymieszaj. Smaruj naleśniki. Pokrój.
CZAS: około godziny
<strong>Pani Jadwiga Smolińska mieszka w Koronowie</strong>Źródło: Dobry Tydzień