Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z racji tego, że jestem na dietce eksperymentuje z potrawami bez tłuszczu. Pomimo iż jest to portal kulinarny coś lekkiego na ząb też jest mile widziane:))
Paprykę myjemy odcinamy "czapeczkę" nie wyrzucamy. Wydrążamy nasiona. Podgotowujemy w lekko osolonej wodzie ( odrobinkę). Gotujemy ( można w tym samym garnku co paprykę) fasolkę szparagową. Na teflonowej patelni z odrobiną wody dusimy pokrojone w talarki pieczarki. Również odrobinkę posolone. Po podgotowaniu składników. Pieczarki w miseczce mieszamy z surowym jajkiem (jajko zetnie pieczarki w trakcie pieczenia).
Do podgotowanej papryki układamy na przemian pieczarki z jajkiem na to fasolkę szparagową, znowu pieczarki z jajkiem i znowu fasolkę. Następnie przygotowujemy żaroodporne naczynie wkładamy paprykę przykrytą czapeczką. Gdy zostanie pieczarek nic się nie marnuje polewamy na dno naczynia.
Wkładamy na 20-25 minut do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy.
Dziś u nas tani biedny obiad, ale właśnie takiego nam się zachciało ileż możn...
Odsłon: 14900
To białe, delikatne mięso z kurczaka jest bardzo smaczne i soczyste idealnie...
Odsłon: 4402
Lekka i smaczna sałatka idealna na różne okazje może zastąpić danie obiadowe,...
Odsłon: 2668
Pyszna sałatka którą bardzo lubi moja córka chodź nie jest wegetarianką bard...
Odsłon: 51
Pyszne, proste w przygotowaniu i bardzo ste żeberka.
Odsłon: 190
Polecam bardzo smaczną sałatkę ze śledzi al -matias z suszonymi pomidorami w...
Odsłon: 45
Lekka i smaczna sałatka idealna na różne okazje może zastąpić danie obiadowe,...
Odsłon: 2668
Pyszna sałatka którą bardzo lubi moja córka chodź nie jest wegetarianką bard...
Odsłon: 51
Pyszne, proste w przygotowaniu i bardzo ste żeberka.
Odsłon: 190
Polecam bardzo smaczną sałatkę ze śledzi al -matias z suszonymi pomidorami w...
Odsłon: 45
Składniki
Paprykę myjemy odcinamy "czapeczkę" nie wyrzucamy. Wydrążamy nasiona. Podgotowujemy w lekko osolonej wodzie ( odrobinkę). Gotujemy ( można w tym samym garnku co paprykę) fasolkę szparagową. Na teflonowej patelni z odrobiną wody dusimy pokrojone w talarki pieczarki. Również odrobinkę posolone. Po podgotowaniu składników. Pieczarki w miseczce mieszamy z surowym jajkiem (jajko zetnie pieczarki w trakcie pieczenia).
Do podgotowanej papryki układamy na przemian pieczarki z jajkiem na to fasolkę szparagową, znowu pieczarki z jajkiem i znowu fasolkę. Następnie przygotowujemy żaroodporne naczynie wkładamy paprykę przykrytą czapeczką. Gdy zostanie pieczarek nic się nie marnuje polewamy na dno naczynia.
Wkładamy na 20-25 minut do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety schabowe zapiekane z pieczarkami i serem
Dania główne
Zapiekanka tostowa
Dania główne
Potrawka z kiełbaski
Dania główne
Kotlety mielone Magdy Gessler
Kotlety schabowe zapiekane z pieczarkami i serem
Moje dzisiejsze kotlety schabowe to kotlety z pieczarkami i serem. Kotleciki...
Odsłon: 152
Zapiekanka tostowa
Banalna i bardzo szybka! Super smakuje z ketchupem.
Odsłon: 166