Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka pizza, nie wymagająca posiadania piekarnika.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 880
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 174
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 9372
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 880
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 174
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 9372
Składniki
Płatki i otręby mielimy blenderem.
Dodajemy do nich sodę i proszek oraz przyprawy i mieszamy. Dodajemy jogurt i jajko, mieszamy do połączenia składników. Masę rozsmarowujemy na rozgrzanej patelni, przykrywamy i zmniejszamy ogień, aby pizza pomału się zarumieniała.
Przewracamy na drugą stronę i układamy swoje ulubione dodatki, po czym przykrywamy i "dusimy" jeszcze około 5 minut.