Do góry

Dania główne Przepis na:

Duszona wieprzowina

Duszona wieprzowina

Autor:

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 159

Dodano:

Odsłon: 402

Szynka wieprzowa duszona w sosie własnym

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Szynkę myjemy, następnie kroimy w dość spore kawałki.

  2. Pokrojone mięso kładziemy na patelnię i delikatnie obsmażamy z obu stron. Następnie przekładamy podsmażone mięso do garnka i zalewamy wodą aż mięso zostanie przykryte. Doprawiamy solą, pieprzem i wrzucamy ziele angielskie i grzybek. Gotujemy ok. godziny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń