Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Składniki
Wstawić makararon, na oliwie/oleju dusić pokrojone w ok.centymetrową kostkę, osolone, popieprzone pieczarki przez czas gotowania się makaronu.Po odcedzeniu makaronu, dodać do niego pieczarki z patelni i przyrządzony sos (opis na opakowaniu sosu)-wymieszać.Po nałożeniu porcji na talerze ułożyć na wierzchu plastry mozarelli i wstawić talerze na ok.30sek./1min. w celu roztopienia mozarelli.Można danie przyrządzać również z brokułami.