Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 121
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 81
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 121
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 81
Składniki
Piersi z kurczaka kroić w kostkę, (smarzymy) Cebulę szklimy na maśle na złoto, dodajemy do niej pokrojone pieczarki, solimy i dusimy. Ryż gotujemy w osolonej wodzie do usmarzonego mięsa dodajemy pieczari i cebulęi. doprawiamy papryką oraz solą i pieprzem wedle smaku i potrzeb. Dusimy. Umyte i oczyszczone papryki (z odciętymi kapeluszami) napełniamy farszem i pieczemy w piekarniku około 20-30 minut w temp. 180 stopni.