Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, apetycznie wyglada i szybkie do przygotowania
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 360
Po urlopie zostają wspomnienia nie tylko na zdjęciach :) Słoweńsko-chorwacka...
Odsłon: 119
Bowl to pożywne, zdrowe i lekkie danie, które możemy przygotować z naszych ul...
Odsłon: 333
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 229
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 360
Po urlopie zostają wspomnienia nie tylko na zdjęciach :) Słoweńsko-chorwacka...
Odsłon: 119
Bowl to pożywne, zdrowe i lekkie danie, które możemy przygotować z naszych ul...
Odsłon: 333
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 229
Składniki
Filet z kurczaka przyprawiamy delikatnie "warzywkiem" i szczyptą ostrej papryczki- smażymy ok.20 min. by uzyskał złocisty kolor. Pieczarki podsmażamy ok. 10 min. Usmażone pieczrki nakładamy na filet i posypujemy startym serem. Zapiekamy to wszystko ok 4 min. Danie podajemy z ziemniakami i sałatką.