Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
kapuste umyc i pojedyncze liscie sparzyc,osuszyc,sciac glaby z lisci, reszte kapusty- srodek poszatkowac i ugotowac,mieso drobno posiekac nozem, jak i pieczarki podsmazyc, czypior posiekac, to sa proporcje na 4 czesci .Mieso kapuste pieczarki z potartym ziemniakiem dodac 2 jajka i doprawic porzadnie pieprzem czarnym wszystko wymieszac dobrze, nadziewac golabki ukladac je w garnku parniku i dusic w wodzie okolo 20 min do 1/2godziny,do wody w parniku mozna dodac suszone grzyby, lub zrobic sos grzybowy z torebki .podawac z ziemniakami . Smacznego