Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre, tanie, dietetyczne, to żart oczywiście. Jest wiele rodzajów robienia golonki, ja robię ją tak, czy smaczna? Moi znajomi mówią, tak.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Napeklowaną wcześniej golonke, gotujemy aż do miękkości ze wszystkimi podanymi składnikami
Ugotowaną golonke, zostawiamy na noc w zalewie z gotowania.
Na drugi dzień pieczemy ją w zależności od wielkości i piekarnika, ja robię to w 160 przez godzine i oto efekt