Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre, tanie, dietetyczne, to żart oczywiście. Jest wiele rodzajów robienia golonki, ja robię ją tak, czy smaczna? Moi znajomi mówią, tak.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 895
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4527
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1147
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 512
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 895
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4527
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1147
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 512
Składniki
Napeklowaną wcześniej golonke, gotujemy aż do miękkości ze wszystkimi podanymi składnikami
Ugotowaną golonke, zostawiamy na noc w zalewie z gotowania.
Na drugi dzień pieczemy ją w zależności od wielkości i piekarnika, ja robię to w 160 przez godzine i oto efekt