Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5004
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4852
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44930
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 555
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5004
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4852
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44930
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 555
Składniki
Na rozgrzanej oliwie obsmaż umyte, osuszone ręcznikiem papierowym i pokrojone w kostkę mięso. Zdejmij z patelni i odstaw.
Na pozostały tłuszcz włóż obraną, pociętą w grube plastry marchewkę oraz posiekany czosnek z cebulą. Dodaj liście laurowe i oregano. Zalej całość bulionem i zagotuj.
Następnie wrzuć mięso. Przykryj i gotuj kwadrans.
Pod koniec gotowania dodaj pokrojoną cukinię, kukurydzę, groszek i fasolkę. Duś pod przykryciem do miękkości warzyw.
Gotowy gulasz podawaj w wydrążonej dyni.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 360. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax