Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki sposob na zjedzenie czegos dobrego . mozna podac jako zakaska jak rowniez jako dodatek do dania głównego
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2592
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2592
Składniki
Kalafior ugotowac w słonej wodzie tak aby był lekko niedogotowany. Odsączyć i podzielic na mniejsze różyczki. Jajka ubić z maką na jednolitą mase dodajac szczyptę soli. Kalafior zamaczamy w cieście. Ciasto ma byc takiej konsystencji aby nie spływał z różyczek kalafiora. Nastepnie rozgrzewamy oliwe z oliwek na potelni i smażymy kalafior na złoty kolor.