Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9413
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2021
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4025
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 581
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 287
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 417
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9413
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2021
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4025
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 581
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 287
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 417
Składniki
Kalafior gotujemy na wpół miękko.Na patelni podsmażamy boczek,a następnie pieczarki.Dodajemy mleko i zaklepujemy mąką.Kalafiora układamy w żaroodpornym naczyniu,zalewamy masą i posypujemy serem.Następnie wkładamy do piekarnika na 15 minut.