Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do śląskiego 2 dania - smakuje najlepiej na zimno
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 95
Pyszna przekąska na grilla, która świetnie sprawdzi się także na kolację czy...
Odsłon: 332
Stek z antrykotu to danie, które króluje na specjalne okazje, ale nie tylko....
Odsłon: 2337
Znudziły Ci się zwykłe mielone, szukasz jakieś odmiany smakowej, oto przepis...
Odsłon: 283
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 95
Pyszna przekąska na grilla, która świetnie sprawdzi się także na kolację czy...
Odsłon: 332
Stek z antrykotu to danie, które króluje na specjalne okazje, ale nie tylko....
Odsłon: 2337
Znudziły Ci się zwykłe mielone, szukasz jakieś odmiany smakowej, oto przepis...
Odsłon: 283
Składniki
Kapustę obieramy z zewnętrznych liści, wykrawamy głąb, a resztę drobno kroimy. Boczek i cebulę kroimy w kosteczkę i podsmażamy na patelni. Kapustę zalewamy 3 szklankami wody, dodajemy liść laurowy, ziele angielskie i gotujemy pod przykryciem. Kiedy kapusta zmięknie, odcedzamy ją, a następnie mieszamy z boczkiem i cebulką( podsmażyć na patelni). Dalej podgrzewamy i doprawiamy octem, solą, pieprzem i i ewentualnie odrobiną cukru. Uwaga: po dodaniu octu kapusta zmienia kolor na lekko różowy.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Roladki z pieczarkami
Dania główne
Kotlety drobiowe z mozzarellą
Dania główne
Steki wieprzowe z pieczarkami
Dania główne
Zapiekanka rodzinna
Roladki z pieczarkami
Roladki z pieczarkami to ciekawa propozycja dania obiadowego, która podpasuje...
Odsłon: 566
Kotlety drobiowe z mozzarellą
Drobiowe pyszne kotleciki, takich jeszcze nie jadłeś. Smak tych kotletów rozp...
Odsłon: 166