Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
za dużo było kotletów a codziennie jeść to samo to nuda
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1517
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 704
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1517
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 704
Składniki
Cebule i kapustę pokroić nie za drobno.W garku na olivie podusić cebulę i posypać vegetą wrzycić przyprawy(ja daję dużo kminku),dodać kapustę i duśić 15 min..Dodać kotlety(pokrojone będzie łatwiej i szybciej mieszać) .Dusić jeszcze 15 min. i gotowe.
Można dodać pomidory,paprykę będzie kolorowo.