Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapusta z grochem i grzybami - nie tylko na Wigilię.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23110
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1261
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104949
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23110
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1261
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104949
Składniki
Grzyby namoczyć na kilka godzin i ugotować do miękkości w wodzie w której się moczyły. Grzyby wyjąć z wywaru (wywar zachować do zupy grzybowej),przestudzić i pokroić w paseczki.
Umyty groch zalać wrzącą wodą, ugotować do miękkości i odcedzić.
Kapustę ugotować do miękkości i odcedzić.
Cebulę obrać, posiekać i usmażyć na maśle.
Do kapusty dodać groch, grzyby, przesmażoną cebulę, doprawić solą, pieprzem, wymieszać i przesmażyć. Smacznego!