Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Karkówka w zalewie"
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9478
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4962
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 42
Dziś do pracy.
Odsłon: 656
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9478
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4962
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 42
Dziś do pracy.
Odsłon: 656
Składniki
Karkówkę naszpikuj czosnkiem, natrzyj solą peklową, pieprzami. Owiń folią i wstaw na 2 doby do lodówki. Wymieszaj zalewy. Karkówkę włóż do rękawa, zalej zalewą, zamknij. Piecz 30 min w temp. 200°C. Zmniejsz temp. i piecz 50-60 min.
Porcje 15, 100 min, Cena 2,60 zł, Kalorie 180 kcal
Przepis Bożeny Żurman z Łazów</strong>Źródło: Takie jest życie