Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam jest naprawdę świetna i warto ja zrobić
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Składniki
karkówkę roztłucz i natrzyj przyprawa do grilla włóż do lodówki na 12 godzin,marchewkę i pietruszkę zetrzyj na grubych oczkach na tarce , cebule pokrój w plastry
karkówkę rozkładamy na blasze posmarowanej olejem,podpiekamy w 180 stopniach około 25 minut następnie kładziemy na każdy kawałek cebule posypujemy wszystko starta marchewka i pietruszka i polewamy sosem : słoik ketchupu mały ,4 łyżki sosu sojowego i łyżka miodu mieszamy i tym polewamy danie wkładamy do piekarnika na jeszcze 20 minut, gotowe danie rozkładamy na talerzach i podajemy do tego sos z majonezu , jogurtu naturalnego i łyżki przypraw do grilla