Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam jest naprawdę świetna i warto ja zrobić
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2606
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2606
Składniki
karkówkę roztłucz i natrzyj przyprawa do grilla włóż do lodówki na 12 godzin,marchewkę i pietruszkę zetrzyj na grubych oczkach na tarce , cebule pokrój w plastry
karkówkę rozkładamy na blasze posmarowanej olejem,podpiekamy w 180 stopniach około 25 minut następnie kładziemy na każdy kawałek cebule posypujemy wszystko starta marchewka i pietruszka i polewamy sosem : słoik ketchupu mały ,4 łyżki sosu sojowego i łyżka miodu mieszamy i tym polewamy danie wkładamy do piekarnika na jeszcze 20 minut, gotowe danie rozkładamy na talerzach i podajemy do tego sos z majonezu , jogurtu naturalnego i łyżki przypraw do grilla