Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam jest naprawdę świetna i warto ja zrobić
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 209
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 350
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 209
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 350
Składniki
karkówkę roztłucz i natrzyj przyprawa do grilla włóż do lodówki na 12 godzin,marchewkę i pietruszkę zetrzyj na grubych oczkach na tarce , cebule pokrój w plastry
karkówkę rozkładamy na blasze posmarowanej olejem,podpiekamy w 180 stopniach około 25 minut następnie kładziemy na każdy kawałek cebule posypujemy wszystko starta marchewka i pietruszka i polewamy sosem : słoik ketchupu mały ,4 łyżki sosu sojowego i łyżka miodu mieszamy i tym polewamy danie wkładamy do piekarnika na jeszcze 20 minut, gotowe danie rozkładamy na talerzach i podajemy do tego sos z majonezu , jogurtu naturalnego i łyżki przypraw do grilla