Do góry

Dania główne Przepis na:

Kaszanka na gorąco

Kaszanka na gorąco

Autor:

Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 216

Dodano:

Odsłon: 8923

Smażona kaszanka z cebulą, a do tego ogórek i chleb razowy. Szybko, tanio i pysznie!!!

Składniki

  • kaszanka cienka, 3 sztuki
  • cebula duża, 3 sztuki
  • ogórek konserwowy, .
  • chleb razowy, .
  • cebulka prażona, 2 łyżki
  • vegeta, 1 łyżeczka
  • masło, 1 łyżeczka
  • sól, .
  • Pieprz ziołowy
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Kaszanka na gorąco

Przygotowanie

  1. Cebulę pokroić w piórka i smażyć na maśle do miękkości. Następnie

  2. Dodać przyprawy, czyli sól, pieprz ziołowy, cebulkę prażoną i vegetę, jeszcze chwilę smażyć.

  3. Dodać pokrojoną kaszankę i dusić pod przykryciem jeszcze z 10 min.

  4. Podawać z ogórkiem konserwowym i chlebem razowym. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń