Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skoro jest Risotto to może też być kaszotto ;p - pyszne, zdrowe i sycące :)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
por pokroić w plastry, gotować w małej ilości wody do miękkości, zmiksować na krem razem z serkiem, dodać łyżkę śmietany, sól pieprz.
wstawić kaszę i ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ugotować szparagi.
Przygotować większą patelnie. Cebulę posiekać zeszklić na maśle, dodać czosnek. polędwice z kurczaka pokroić i dać na patelnię. Po chwili dolać krem z pora. doprawić do smaku i wg. uznania dodać jeszcze serka albo śmietany, dokładnie wymieszać na aksamitny sos.
Na patelnie z sosem wrzucić ugotowaną odcedzoną kaszę i szparagi. delikatnie wymieszać dodać starty żółty ser. Całość jeszcze raz doprawić i rozkładać na talerze :D