Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kiełbaski z cebulą"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 386
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 386
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
W każdej kiełbasce zrób niezbyt głębokie podłużne nacięcie. Nasyp do niego po szczypcie przyprawy do dań z grilla. Ułóż kiełbaski na grillu i smaż, obracając, 10-15 minut, aż skórka się lekko przypiecze.
Cebule obierz, poszatkuj. Przesmaż na łyżce rozgrzanego oleju. Zdejmij z ognia, wymieszaj z musztardą. Dopraw do smaku solą, pieprzem i otartym tymiankiem. Włóż w nacięcia w kiełbaskach. Podawaj z pieczywem i plastrami pomidora.
czas ok. 25 min; porcja – 270 kcal, cena 2,20 złŹródło: Świat kobiety