Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kiełbaski z cebulą"
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Składniki
W każdej kiełbasce zrób niezbyt głębokie podłużne nacięcie. Nasyp do niego po szczypcie przyprawy do dań z grilla. Ułóż kiełbaski na grillu i smaż, obracając, 10-15 minut, aż skórka się lekko przypiecze.
Cebule obierz, poszatkuj. Przesmaż na łyżce rozgrzanego oleju. Zdejmij z ognia, wymieszaj z musztardą. Dopraw do smaku solą, pieprzem i otartym tymiankiem. Włóż w nacięcia w kiełbaskach. Podawaj z pieczywem i plastrami pomidora.
czas ok. 25 min; porcja – 270 kcal, cena 2,20 złŹródło: Świat kobiety