Do góry

Dania główne Przepis na:

Koktajlowe tosty z szynką

Koktajlowe tosty z szynką

Autor:

Przepisów i artykułów: 956 Ocena: 7982

Dodano:

Odsłon: 1

Smaczny pomysł na "Koktajlowe tosty z szynką"

Składniki

  • 4 sztuki zielonych szparagów
  • 4 plasterki szynki
  • kilka gałązek rukoli
  • 4 kromki chleba
  • sól
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Koktajlowe tosty z szynką

Przygotowanie

  1. Szparagi obierz, odetnij końcówki, umyj i gotuj w osolonej wodzie ok. 8 minut. Kromki włóż do tostera i zrumień.

  2. Każdy szparag zawiń w plaster szynki i przekrój na pół. Roladki ułóż po dwie na kromce chleba i udekoruj rukolą.

  3. Rada: Tosty posmaruj masłem, majonezem light albo serkiem z ziołami.

    Źródło: Olivia

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń